Monday, February 24, 2020
Jurnalism corect


Comisarul european pentru afaceri interne: În curând, România va adera la spațiul Schengen

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 19 iunie 2019 Etichete: , ,

Comisarul european pentru migrație și afaceri interne, Dimitris Avramopoulos, susține că, în curând, România va intra în spațiul Schengen, menționând că în prezent se lucrează la aspectele tehnice pentru acest demers.

„Aş dori să transmit un mesaj clar prietenilor noştri români: în curând, România va fi membră a spaţiului Schengen. Fiind responsabil din punct de vedere politic de acest lucru, am lucrat îndeaproape cu autorităţile române. România a îndeplinit aproape toate îndatoririle, aşadar suntem foarte aproape de a deschide uşile pentru prietenii noştri români. Au mai rămas nişte aspecte, majoritatea tehnice, şi practice. (…) Suntem foarte aproape. Nu este o chestiune de timp, ci de îndeplinirea ultimelor detalii. (…) La fel este şi pentru Bulgaria şi pentru Croaţia”, a declarat Dimitris Avramopoulos, comisarul european pentru migrațiune și afaceri interne, potrivit Mediafax.

Citeste si:  Analist, despre miza atacurilor lui Tăriceanu la adresa lui Dăncilă: Încearcă să îi facă pe membrii PSD să își retragă sprijinul pentru premier la alegerile prezidențiale

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW