Saturday, April 13, 2024
Jurnalism corect


Coaliţia de guvernare nu a luat nicio decizie privind comasarea alegerilor / Partidele au prezentat variantele, o nouă discuţie urmează să aibă loc luni – surse

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 8 februarie 2024

Coaliţia de guvernare nu a luat, joi, nicio decizie privind comasarea alegerilor, PSD şi PNL prezentând variantele de lucru, iar o nouă discuţie urmează să aibă loc luni, au precizat surse politice.

Liderii PSD şi PNL ar urma să aibă o nouă întâlnire, luni, în care să analizeze variantele de comasare a alegerilor, pentru acest an. În cadrul întâlnirii de joi, s-au discutat doar scenariile posibile, fără să se ia o decizie, au precizat sursele.

Variantele lansate în spaţiul public sunt comasarea alegerilor europarlamentare cu locale, în 9 iunie, dar şi varianta unei comasări a alegerilor parlamentare cu primul tur al alegerilor prezidenţiale, în luna decembrie.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirma înainte de şedinţa coaliţiei, că nu s-a discutat şi nu s-a decis în coaliţie, decisiv, comasarea alegerilor europarlamentare cu locale şi nici calendarul până la finalul anului, pe alegerile din 2024.

Despre varianta comasării localelor cu prezidenţialele, Ciucă a spus: ”Poate fi o opţiune. Discutăm toate ipotezele”.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW