Friday, December 8, 2023
Jurnalism corect


Coadă la o secție de vot din Stratford. Zeci de români din Londra așteaptă să-și exercite dreptul la vot/ 104.787 de români din Marea Britanie au votat până acum

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 10 noiembrie 2019 Etichete: , , , ,

Alegerile prezidențiale din diaspora au înregistrat un progres din punct de vedere al organizării. Oamenii nu au mai așteptat ore în șir la cozi, au avut trei zile în care să-și exercite dreptul electoral și au putut vota și prin corespondență. La o secție de vot din Stratford, Londra, zeci de români stau la coadă la această oră, însă oamenii recunosc că se simte o diferență față de scrutinele trecute.

Conform Rezistența TV, aceasta ar fi cea mai aglomerată secție de vot din Londra. La momentul postării acestei știri ora în Londra este 17.15.

Ora 19.20: Potrivit datelor oficiale, 8 651 de români au votat până acum la cele două secții de vot din Stratford. 104.787 de români din Marea Britanie au votat până la această oră.

sursa foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you can find 95799 additional Info on that Topic: mainnews.ro/coada-la-o-sectie-de-vot-din-stratford-zeci-de-romani-din-londra-asteapta-sa-si-exercite-dreptul-la-vot-104-787-de-romani-din-marea-britanie-au-votat-pana-acum/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com