Thursday, May 23, 2024
Jurnalism corect


CNI a semnat contractul pentru restaurarea Palatului Universității București. Când ar trebui să fie finalizate lucrările

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 10 martie 2022

Compania Națională de Investiții, aflată în subordinea Ministerului dezvoltării, a semnat joi, 10 martie, cu o asociere de firme condusă de Construcții Erbașu contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de restaurare a Palatului Universității din București.

Valoarea înțelegerii este de 317 milioane lei, TVA inclus, finanțarea fiind asigurată de la bugetul de stat. Conform caietului de sarcini, durata contractului este de 106 luni: 6 luni (180 zile) proiectarea, 60 de luni (1.800 zile) execuția lucrărilor si 36 de luni perioada de garantie de buna executie. Practic, restaurarea ar trebui să se încheie cel târziu în septembrie 2027.

„Acesta este cel mai mare proiect din domeniul cultural si educational pe care il va implementa Ministerul Dezvoltarii. Am asigurat o finantare in valoare de peste 317 milioane de lei pentru acest proiect”, a precizat ministrul Cseke Attila.

Potrivit CNI, procesul de restaurarea si consolidare a clădirii va include lucrări privind întregul ansamblu arhitectural, de la acoperiș până la detaliile decorative ale fațadelor, inclusiv punerea în valoare a vestigiilor arheologice din curtea interioara, prin amenajarea unui spațiu muzeal.

Comentarii


 • Wow, amazing blog layout! How lengthy have you been blogging for?

  you made blogging look easy. The total glance of your site
  is excellent, let alone the content! You can see similar here sklep

 • Wow, wonderful blog structure! How lengthy have
  you been blogging for? you make running a blog glance easy.
  The entire glance of your site is wonderful, let alone the
  content material! You can see similar here e-commerce

 • Wow, amazing weblog format! How lengthy have you been blogging for?
  you made blogging look easy. The total glance of
  your web site is great, as well as the content material!
  You can see similar here sklep

 • … [Trackback]

  […] Find More on on that Topic: mainnews.ro/cni-a-semnat-contractul-pentru-restaurare-palatului-universitatii-bucuresti-cand-ar/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW