Saturday, July 2, 2022
Jurnalism corect


Cluburi, terase, baruri și restaurante din Capitală, verificate de Poliție. Amenzi usturătoare pentru nerespectarea regulilor pentru prevenirea coronavirusului – VIDEO

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 20 iunie 2020 Etichete: , , , , ,

Mai multe cluburi, terase, baruri și restaurante din Capitală au fost verificate de polițiștii bucureșteni. Autoritățile au descoperit mai multe nereguli în ceea ce privește respectarea condițiilor de siguranță și a regulilor impuse pentru prevenirea răspândirii epidemiei de coronavirus.

În urma verificărilor fost aplicate amenzi în valoare totală de peste 143.000 de lei, iar activitatea unei societăți comerciale a fost suspendată.

“La data de 20 iunie a.c., polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au descoperit mai multe nereguli la mai multe cluburi, terase, baruri și restaurante din Capitală, iar ca urmare a acțiunii desfășurate au fost aplicate amenzi în valoare totală de peste 143.000 de lei, iar activitatea unei societăți comerciale a fost suspendată.â

Ieri, polițiștii Capitalei, împreună cu inspectori ai Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor București și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă al Municipiului București, precum și comisari ai Comisariatului Pentru Protecția Consumatorilor București au desfășurat o acțiune în vederea verificării respectării măsurilor care se aplică pe durata stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid 19, precum respectarea altor acte normative în vigoare”, arată Poliția Capitalei.

În total au fost verificate 56 de societăți comerciale din municipiul  București.

Au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 143.000 de lei.

“Sancțiunile contravenționale au fost aplicate și pentru nerespectarea legislației privind  protecția consumatorilor precum și pentru abateri de la normele din domeniul sănătății publice”, arată Poliția Capitalei.

Activitatea unei societăți comerciale a fost suspendată pentru 30 de zile pentru încălcarea normelor din domeniul sănătății publice.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW