Tuesday, December 7, 2021
Jurnalism corect


Clotilde Armand: Vreau să fiu primarul tuturor. Vom reorganiza primăria

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 4 octombrie 2020 Etichete: , ,

După ce Biroul Electoral Municipal a respins sesizările privind renumărarea voturilor la Sectorul 1, Clotilde Armand, primarul ales al Sectorului, a declarat că va reorganiza primăria și că va organiza un audit financiar.

Clotilde Armand a declarat că va reorganiza Primăria Sectorului 1, iar angajările se vor face pe criterii de transparență. Aceasta a adăugat că va face și un audit, pentru a vedea care este starea financiară a celei mai bogate primării de sector.

Vreau să fiu primarul tuturor. Vor reorganiza primaria. Posturile care vor fi deschise, vor fi atribuite pe criterii de transparenţă, toată lumea va putea să aplice în funcţie de competenţe. În funcţie de experienţă se vor da aceste posturi. Contractele la fel. Vom face un audit. Vom vedea unde s-au dus toţi banii noştri, din Sectorul 1. După cum ştiţi, este primăria cea mai bogată, cu cele mai multe resurse. La începutul acestui an s-a votat un buget de 2 miliarde lei şi acum două săptămâni consiliul local a votat să facă un împrumut de 200 milioane lei şi nu s-au făcut investiţii. Unde s-au dus banii noştri?”, a afirmat Clotilde Armand, duminică, la Digi 24.

Primarul ales al Sectorului 1 susține că 90% din școlile din sector nu au aviz ISU, iar acest lucru se va schimba urgent.

Şcoli. Şcolile din sectorul 1, majoritatea dintre ele, nu au avizul ISU. Sunt nişte clădiri care nu sunt reabilitate seismic. Pot să vă spun o şcoală unde au fost şi copiii mei unde scara centrală, în caz de cutremur, se prăbuşeşte. Trebuie urgent să facem această investiţie care deja a fost votată, a fost făcut deja studiul de fezabilitate, dar nu s-a întâmplat nimic. Aproape 90% din şcoli nu au aviz ISU. Copiii noştri nu sunt în siguranţă la şcoală în cel mai bogat sector din Capitală. În 4 ani, fostul primar a avut la dispoziţie mai mult de 1 miliard de euro. Ce s-a întâmplat cu banii?”, a completat Clotilde Armand.

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW