Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Clotilde Armand: Stimați cetățeni ai Sectorului 1, de astăzi sunt primărița dumneavoastră. Începem treaba!

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 27 octombrie 2020

Clotilde Armand a transmis un mesaj cetățenilor din Sectorul 1, după ce instanța i-a validat definitiv mandatul de primar.

Tribunalul București a validat definitiv mandatul de primar al lui Clotilde Armand, după ce a avut de analizat 125 de contestații. Aceasta susține că apelurile au fost depuse de către Dan Tudorache, fostul primar al Sectorului, actuali consilieri PSD, rudele acestora, dar și de angajați ai Primăriei Sector 1.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL După o lună de scandal, Clotilde Armand a fost validată definitiv în funcția de primar al Sectorului 1

Primarul ales al Sectorului 1 susține că fosta administrație va plăti în fața justiției pentru „jaful din banii publici din ultimii patru ani” și le-a transmis cetățenilor că se va apuca de reconstruit și de dezvoltat sectorul, fără birocrație și fără hoție.

După o lună de zile de la alegerile locale câștigate democratic de mine prin votul cetățenilor din Sectorul 1, Tribunalul București a respins astăzi toate cele 125 de contestații depuse de: fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora și de angajați ai Primăriei Sector 1. Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv.

Acum, fostul primar trebuie să ofere niște explicații procurorilor pentru jaful din banii publici din ultimii patru ani. Să fie foarte clar, fiecare funcționar și angajat al primăriei care a girat tunurile PSD în toți acești ani o să plătească în fața Justiției. Lucrurile nu vor rămâne așa. Avem de reconstruit și de devoltat un sector. Fără hoție și fără birocrație.

Stimați cetățeni ai Sectorului 1, de astăzi sunt primărția Dvs. Începem treaba!”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

După o lună de zile de la alegerile locale câștigate democratic de mine prin votul cetățenilor din Sectorul 1,…

Publicată de Clotilde Armand pe Marţi, 27 octombrie 2020

Comentarii


  • Băi clătităamarata cucoana să te iei de mână cu soruta veorica și să învățați gramatica și limba romana apoi să candidați la funcții de conducere
    Huoo pesedistelor

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW