Thursday, October 6, 2022
Jurnalism corect


Clotilde Armand solicită demiterea conducerii RAAPPS pentru că nu a pus în conservare Hotelul Triumf

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 25 aprilie 2021

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, i-a solicitat premierului Florin Cîțu demiterea conducerii Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) pe motiv că nu a luat măsuri de conservare a Hotelului Triumf, în urma incendiului petrecut anul trecut. 

Armand susține că RAAPPS i-a transmis oficial că a montat o membrană impermeabilă pentru acoperirea golurilor din acoperiș, însă acesta în realitate nu există.

„Au trecut 6 luni de la incendiul care a distrus acoperișul Hotelului Triumf. În luna ianuarie RAAPPS ne-a informat că s-a montat o membrană impermeabilă: ”RAPPS a luat măsuri de conservare, montând în interiorul podului o membrană impermeabilă care să preia funcţia acoperişului distrus în incendiu”. Am vrut să vedem această membrană minune. Surpriză! Nu există. Am semnalat în ultimele 4 luni despre situația revoltătoare și despre cum monumentul acesta se degradează zilnic din cauza nepăsării conducerii RAAPPS. Nu s-a întâmplat nimic. Astfel, solicităm prim-ministrului României să ia măsuri și să demită conducerea RAAPPS pentru că distruge cu bună știință un monument istoric. De asemenea, colegii mei vor depune o plângere pentru distrugere a unui monument istoric. Așa nu se mai poate”, a afirmat Clotilde Armand.

Funcția de director general al RAAPPS este ocupată de Marius Grăjdan, numit în anul 2015, pe vremea guvernului Ponta.

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW