Sunday, June 23, 2024
Jurnalism corect


Clotilde Armand explică de ce a desființat Centrul Cultural al Sectorului 1: Unii și-au făcut campania electorală folosind pretextul culturii

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 29 martie 2021

Clotilde Armand acuză că Centrul Cultural al Sectorului 1 a fost folosit pentru a „spăla foarte mulți bani publici” și dă ca exemplu alocarea unor fonduri către anumite televiziuni în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale.

De ce am desființat Centrul Cultural al Sectorului 1 și l-am adus în aparatul de specialitate al primarului? Pentru că prin acest centru se spălau foarte mulți bani publici. În numele ”culturii”. Care cultură? Aia de partid. De exemplu: aruncau bani cu nemiluita televiziunilor de casă. Așa și-au făcut unii campania electorală. Folosind pretextul culturii”, susține primarul Sectorului 1.

Clotilde Armand a publicat un contract încheiat de Centrul Cultural cu mai multe televiziuni, printre care Antena 3, ce a primit 314.370 de lei, B1 TV, ce a primit 35.868, 33 de lei și RTV, ce a primit 274.183,96 de lei.

Am promis că voi tăia această finanțare imorală și m-am ținut de cuvânt. Oprim risipa banilor publici.Voi publica curând toate contractele realizate dintre acest centru și toate publicațiile/televiziunile. Tot prin acest centru s-au plătit peste 7 milioane de lei pentru excursii”, a adăugat primarul Sectorului 1.

Sursă foto: Facebook / Clotilde Armand

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW