Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


Clotilde Armand, după ce Daniel Tudorache s-a lăudat cu victoria în alegeri: PSD este istorie în Sectorul 1

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 28 septembrie 2020 Etichete: , , , ,

La scurt timp după social-democratul Daniel Tudorache s-a lăudat cu victoria în alegerile desfășurate în Sectorul 1, Clotilde Armand a transmis la rândul său că s-a impus în acest scrutin.

Aud că fostul primar al Sectorului 1 nu știe să numere. Nu-i nimic. Îl învățăm noi. Până atunci vă spun doar atât: PSD este istorie în Sectorul 1 și nu-i vine a crede. Oricum, suntem cu ochii pe ei până avem toate datele oficiale”, a postat Clotilde Armand pe Facebook.

Aud că fostul primar al Sectorului 1 nu știe să numere. Nu-i nimic. Îl învățăm noi. Până atunci vă spun doar atât: PSD…

Publicată de Clotilde Armand pe Luni, 28 septembrie 2020

Contactat de mainnews.ro, Dan Tudorache susține că, în acest moment, la BEC au fost trimise 70 de procese verbale, dintr-un total de 166.

S-a făcut numărătoarea paralelă pentru cele 166 de secții de votare, a ieșit un plus de 200 de voturi peste Clotilde, ne-am interesat câte procese de votarea au fost introduse la BEC, am înțeles ca 70 de procese de votare au fost introduse și așteptăm. Procese verbale sunt identice, trebuie să avem aceleași procese toți membrii secțiilor de votare”, a declarat Dan Tudorache, pentru mainnews.ro.

Sectorul 1 a avut cea mai mare prezență dintre celelalte sectoare ale capitalei. Din totalul de 190.200 de alegători, 91.088 s-au prezentat la urne.

Potrivit datelor centralizate de BEC din majoritatea secțiilor de vot din Sectorul 1, Clotilde Armand a obținut 41,53% din voturi, față de 39,32%, cât a obținut actualul primar, Dan Tudorache.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW