Monday, May 23, 2022
Jurnalism corect


Clotilde Armand, despre o eventuală numire a lui Traian Berbeceanu la Prefectura Capitalei: Dacă este adevărat ar fi o veste extraordinară pentru Bucureşti

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 20 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Clotilde Armand este de părere că o eventuală numire a lui Traian Berbeceanu pentru funcția de prefect al Capitalei ar reprezenta o veste bună pentru București. Primarul ales al Sectorului 1 susține că instituția a fost condusă în ultimii ani de „incompetenți”.

Clotilde Armand consideră că Traian Berbeceanu ar fi o propunere bună pentru funcția de prefect al Capitalei și precizează că instituția ar fi fost condusă, în ultimii ani, de „incompetenți”.

Se aude că viitorul prefect al Capitalei va fi Traian Berbeceanu. Dacă este adevărat ar fi o veste extraordinară pentru Bucureşti. Ani la rând acestă instituţie esenţială a fost condusă de incompetenţi”, a scris Clotilde Armand, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Se aude că viitorul prefect al Capitalei va fi Traian Berbeceanu. Dacă este adevărat ar fi o veste extraordinară pentru București. Ani la rând acestă instituție esențială a fost condusă de incompetenți.

Publicată de Clotilde Armand pe Marţi, 20 octombrie 2020

 

Traian Berbeceanu i-a și răspuns primarului ales al Sectorului 1, mulțumindu-i pentru încredere.

CITEȘTE ȘI: SURSE Prefectul Capitalei, la un pas de a fi demis după ce a declarat că nu știe numărul infectărilor din București pentru că a fost la cumpărături

Guvernul pregătește schimbarea din funcție a lui Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei, potrivit unor surse politice. Decizia Executivului vine în contextul în care, într-o intervenție televizată, el a afirmat că nu știe numărul noilor cazuri de infectare cu COVID-19 din București pentru că a fost la cumpărături.

În acest sens, Traian Berbeceanu este vehiculat ca fiind următorul prefect al Capitalei. Acesta a fost angajat, marți, ca funcționar public la grupul deputaților PNL, potrivit unor surse politice ale news.ro.

Pentru a fi numit prefect al Capitalei, acesta ar fi trebuit să facă parte din corpul funcționarilor publici, lucru ce a fost rezolvat odată cu angajarea sa de marți.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW