Friday, December 3, 2021
Jurnalism corect


Clotilde Armand a anunțat că va depune plângere penală împotriva directoarei ADP Sector 1: Folosea resursele instituției pentru a-și construi o anexă la vilă

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 25 iunie 2021

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că va depune plângere penală împotriva directoarei Administrației Domeniului Public Sector 1, Dumitra Matei, pe care o acuză că s-a folosit de muncitori, materiale și utilaje ale instituției pentru a-și construi o anexă la vilă. 

Armand a precizat că, la cererea sa, Dumitra Matei a fost de acord să demisioneze din funcție.

„Obiceiurile vechi dispar greu. Am cerut și primit demisia directoarei Administrației Domeniului Public Sector 1. Am descoperit că în loc să se ocupe de întreținerea spațiilor verzi, folosea resursele instituției (materiale, utilaje și muncitori) pentru a-și construi o anexă la vila ei. Astăzi voi înainta către procurori plângerea penală pentru abuz în serviciu și delapidare. Să fie foarte clar pentru toți angajații: toleranță zero la corupție în Primăria Sectorului 1. PS: În această ’’importantă operațiune’’ este implicat și fratele unui lider de sindicat, apropiat de fostul primar, angajat al ADP, care contestă deciziile de reorganizare a primăriei și strânge semnături pentru un fel pseudo-referendum inițiat de PSD de demitere a primarului”, a scris Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW