Wednesday, August 17, 2022
Jurnalism corect


Claudiu Năsui, ministrul Economiei: Acest minister trebuie să fie o curea de transmisie între mediul business şi stat

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 24 decembrie 2020

Claudiu Năsui, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, și-a preluat, joi, mandatul de la Virgil Popescu, cel care a ocupat această poziție în Guvernele conduse de Ludovic Orban. Acesta susține că statul trebuie să fie un sprijin pentru economie și pentru antreprenori. 

Misiunea lui Claudiu Năsui la minister ar urma să fie atragerea de fonduri europene pentru întreprinderi și debirocratizarea, potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Economiei.

Avem o agendă reformatoare puternică, una care trebuie să schimbe din temelii modul în care se făcea politică în România şi modul de interacţiune cu statul. Statul trebuie să fie un sprijin pentru economie, pentru IMM-uri, o infrastructură care să ne permită fiecăruia dintre noi să ne căutăm binele, să încercăm idei de afaceri. Până la urmă aceasta este forţa unei economii: un sector puternic al IMM-urilor, iar noi ne propunem ca acest minister să fie această curea de transmisie între mediul de business şi stat. De asemenea, avem mai multe idei de transparentizare pe care le-am tot prezentat şi despre care am tot vorbit şi care sunt incluse în Programul de guvernare, pe care vrem să le implementăm şi chiar mai mult, avem proiecte pe circuit pe care în ultimii 4 ani le-am susţinut, despre cum ar trebui să arate administraţia publică care să fie în slujba cetăţeanului şi sperăm ca exemplele de bune practici să fie apoi preluate de cât mai multe instituţii ale statului” a declarat Claudiu Năsui, citat într-un comunicat transmis de Ministerul Economiei.

Sursă: Facebook / Claudiu Năsui

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW