Saturday, November 27, 2021
Jurnalism corect


Claudiu Năsui, după întâlnirea cu Klaus Iohannis: Am avut o discuţie despre priorităţile fiecărui ministru / Ce spune despre sectorul HoReCa

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 7 ianuarie 2021

Claudiu Năsui a declarat că discuția pe care miniștrii USR-PLUS au avut-o cu Klaus Iohannis s-a concentrat asupra priorităților acestora pentru anul 2021. Ministrul Economiei a precizat că sectorul HoReCa va fi deschis în momentul în care sănătatea românilor nu va mai fi pusă în pericol. 

A fost o relaţie instituţională, o relaţie corectă. Am avut o discuţie despre priorităţile fiecărui ministru, am spus şi eu cele care sunt relevante pentru Ministerul Economiei”, a declarat Claudiu Năsui, joi, la Antena 3.

Ministrul Economiei a precizat că președintele le-a dat asigurări că va susține proiectele ce vor fi implementate de miniștrii USR-PLUS.

Preşedintele ne-a asigurat că ne va susţine în proiectele pe care le-am susţinut. După ce am prezentat proiectele, ne-a asigurat de susţinerea sa pentru ele. Este important să există această colaborare instituţională şi să avem coerenţă pe tot planul”, a precizat ministrul Economiei.

Acesta susține că sectorul HoReCa va fi deschis în momentul în care sănătatea românilor nu va mai fi pusă în pericol.

Eu îmi doresc cât  mai repede, pentru sănătatea economiei noastre. Dar trebuie să ascultăm de epidemiologi. Epidemiologii trebuie să ne spună. (…) În momentul în care sănătatea românilor nu este pusă în pericol, deschidem tot. Eu îmi doresc lucrul ăsta cât mai curând. Sănătatea trebuie să fie pe primul loc”, a afirmat Claudiu Năsui.

Klaus Iohannis a avut, joi, o întâlnire cu miniștrii USR-PLUS din Guvernul condus de Florin Cîțu.

Sursă foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW