Thursday, March 23, 2023
Jurnalism corect


Cîţu: Vulnerabilităţile acestei economii vin din Parlament. S-a întâlnit această armată de populişti în campanie electorală

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 26 mai 2020 Etichete: ,

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, susține că vulnerabilitățile economiei țării vin din parlament, unde s-a întâlnit o „armată de populiști de campanie electorală”. Liberalul a declarat că dacă nu sunt oprite proiectele populiste, economia va ajunge în haos.

În privința programului de relansare economică, Cîțu a menționat că se va axa pe investiții, unul dintre obiectivele Guvernului fiind ca un număr cât mai mare dintre românii care au revenit în țară în perioadă pandemiei să rămână în România.

”Vulnerabilităţile acestei economii vin din Parlament. Până acum am reuşit să oprim aceste măpsuri populiste pe care le văd la toate partidele de Opoziţie din Parlament, toate pun în pericol stabilitatea economică şi riscă să ne arunce în haos. În Parlament s-a întâlnit această armată de populişti care sunt în campanie electorală. pe ei nu-i interesează bunăstarea românilor, nu-i interesează dacă România mai există mâine, ci ca ei să câştige câteva voturi la următoarele alegeri”, a declarat, marţi seară, laRealitatea Plus, Florin Cîţu.

Ministrul afirmă că românii au înţeles că aceste măsuri populiste nu pot fi susţinute pe termen lung şi au sancţionat deja de două ori partidele care le-au propus, conform news.ro.

Întrebat ce măsuri concrete prevede programul de relansare economică, Cîţu a afirmat: ”Orice program implementăm va avea în centru investiţiile. (…) Prin investiţii încercăm – şi asta este o provocare importantă pentru acest Guvern – încercăm să-i ţinem în ţară pe cât mai mulţi dintre românii care au revenit în ţară. Deja veniturile au avut o dinamică importantă în ultimii ani, în secorul privat, şi vor oferi condiţii pentru majoritatea care s-au întors în ţară să rămână aici”.

Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW