Monday, May 17, 2021
Jurnalism corect


Cîțu: USR nu poate acuza un blat între PNL și PSD fiindcă și ei își doresc anticipate/ PSD fuge de responsabilitate

By Madalina Balaceanu , in Politic , at 19 februarie 2020

Ministrul interimar al Finanțelor, Florin Cîțu, i-a criticat miercuri seară pe social-democrați pentru decizia de a nu participa la votul pentru învestitura Guvernului Orban II. Liberalul susține că PSD fuge de responsabilitate.

”Au dat jos un Guvern și nu vor să facă cvorum. Trebuie să vină să facă ceva! Nu să dai jos un Guvern și apoi să spui că nu votezi. Fug de responsabilitate. Refuză să vină la muncă. Ei au ales data de 24. Fug de anticipate pentru că pierd niște bani”, a declarat Florin Cîțu la Realitatea PLUS.

Florin Cîțu a mai declarat că USR nu poate acuza PNL de blat cu PSD deoarece și partidul condus de Dan Barna își dorește alegeri anticipate.

”Este o discrepanță între mesajul doamnei Chichirău și ce spune USR. Nu poți acuza PNL de blat cu PSD pe anticipate pentru că și USR își dorește anticipate. Dacă mâine guvernul va trece, ne întoarcem la alegerile în două tururi. E important să avem anticipate pentru că numai așa putem reforma România. PNL nu va vota pentru învestirea guvernului pentru că vrem anticipate”, a mai declarat Florin Cîțu.

Sursa photo: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW