Thursday, May 19, 2022
Jurnalism corect


Cîțu: PSD se comportă că o grupare teroristă. Are un singur scop: să mai câștige câteva voturi, chiar dacă asta înseamnă prăbușirea economiei

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 3 iunie 2020 Etichete: ,

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a declarat că social-democrații nu își doresc creșterea economică ci bunăstare pentru români, deoarece nu au nimic de câștigat din asta. Liberalul acuză PSD că vre să obțină mai multe voturi, chiar dacă asta înseamnă prăbușirea economiei.

„Acțiunile PSD în Parlamentul României reprezintă TERORISM economic. Nu există niciun dubiu aici.

PSD are un singur scop. Să mai câștige câteva voturi chiar daca asta înseamnă prăbușirea economiei pentru următorii zece ani.

Ciolacu s-a opus prelungirii stării de urgență pentru că avea de câștigat dacă criza de sănătate ar fi avut un impact negativ mai mare asupra românilor (vă aduceți aminte scenriile apocaliptice cu zeci de mii de victime lansate de acesta).

Acum PSD vânează voturi prin PRĂBUȘIREA economiei că urmare a creșterii cheltuielilor bugetare care nu au sursă de finanțare.

Ciolacu NU VREA creștere economică și bunăstare pentru toți românii pentru că nu are de câștigat. Vă face TOTUL pentru a prăbuși economia și a crea haos și panică. Atunci câștigă PSD și Ciolacu.

PSD se comportă că o grupare teroristă. 

Vom opri, ca si pana acum, aceste atacuri teroriste ale PSD la stabilitatea economică. Nu-i vom lăsa să prăbușească economia”, a scris Cîțu pe Facebook.

Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW