Saturday, April 13, 2024
Jurnalism corect


Cîţu: Guvernul pe care l-am condus a luat toate deciziile în conformitate cu legislaţia

By news.ro , in Stirile zilei , at 29 noiembrie 2023 Etichete: , ,

Comisia juridică a Senatului, vot în unanimitate pentru ridicarea imunităţii lui Florin Cîţu, în dosarul achiziţiei vaccinurilor. Vot în plen, la ora 12.00.

Comisia juridică a Senatului a dat, miercuri, un vot în unanimitate pentru ridicarea imunităţii senatorului Florin Cîţu, în dosarul achiziţiei vaccinurilor în pandemie. Votul în plenul Senatului urmează să aibă loc începând cu ora 12.00. Guvernul pe care l-am condus a luat toate deciziile, în conformitate cu legislaţia, a spus Florin Cîţu, după ce a ieşit din şedinţa comisiei.

Comisia juridică a Senatului a dat, miercuri, un vot în unanimitate pentru ridicarea imunităţii senatorului Florin Cîţu, au precizat surse parlamentare.

Senatorul Florin Cîţu a venit la comisia juridică înainte de votul senatorilor pentru raport. Acesta a afirmat, la final, că nu vrea să se pronunţe pe dosar.

”Am multe semne de întrebare, vom vedea, cred că timpul le va da tuturor răspunsul. Trebuie să ne aducem aminte, a fost stare de alertă până în 2022 în România, repet, Guvernul pe care l-am condus a luat toate deciziile, în conformitate cu legislaţia”, a spus Cîţu.

Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW