Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Cîțu, despre actualizarea legilor privind securitatea națională: Le vom trece prin Parlament în regim de urgență

By Diochetanu Andreea , in Politic Stirile zilei , at 2 martie 2022

Florin Cîțu, liderul PNL și președintele Senatului, a fost întrebat miercuri, 2 martie, despre necesitatea de a actualiza pachetul de legi referitoare la securitatea națională. El a precizat că au existat discuții în coaliție, iar acum este așteptată forma finală de la Guvern.

Cîțu a dat asigurări că Parlamentul este pregătit să treacă pachetul privind legile de securitate în procedură de urgență.

„Au fost discuții (în coaliție – n.red.). Așteptăm forma finală și vom trece prin Parlament în regim de urgență (…) cred că așteptăm de la Guvern să vedem forma finală, dacă mai sunt detalii, dar noi suntem pregătiți în Parlamentul României să le trecem în procedură de urgență acest pachet de legi, care în acest moment sunt vitale”, a precizat președintele Senatului.

Cîțu a menționat că deja au existat discuții în CSAT privind aceste legi.

Întrebat dacă săptămâna viitoare ar putea fi depuse în Parlament proiectele de legi, președintele liberalilor a răspuns afirmat.

„Da, cât mai repede. Săptămâna viitoare este un termen. Noi am discutat deja, ar trbeui să fie gata. Suntem pregătiți în Parlamentul României”, a mai precizat liderul PNL.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *