Monday, May 23, 2022
Jurnalism corect


Cîţu, cu o zi înainte de dezbaterea moțiunii simple depuse împotriva sa: Mâine, PSD-iştii lui Dragnea în frunte cu Ciolacu îmi dau ocazia să le arăt cât sunt de pafarişti

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 10 mai 2020 Etichete: , , , ,

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a spus, cu o zi înainte de dezbaterea moțiunii simple depuse de PSD împotriva sa, că ”PSD-iştii lui Dragnea în frunte cu Ciolacu” îi dau ocazia să le arate ”cât sunt de pafarişti”.

„Acum guvernează PNL! Mâine, psdistii lui Dragnea în frunte cu Ciolacu (cel care îi ținea știuca lui Dragnea în barcă) îmi dau ocazia, din nou, să le arăt de la tribuna Parlamentului cât sunt de pafariști.

În timp ce noi guvernam și avem rezultate gasca lui Dragnea urlă de pe margine ca niste chibiți adevărați. Va dau un sfat. In loc să dați cu pietre și să spargeți geamurile statului român vulnerabilizandu-l mai bine faceți ceva util pentru România.

Acum guvernează Partidul National Liberal. Și guvernează foarte bine. Totuși, pentru că văd că sunteți foarte frustrați pe succesul programelor pe care le-am implementat până acum mă gândesc să propun încă doua programe: “Alfred MINIMISS” și “La școală cu Ciolacu””, a scris Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

Camera Deputaţilor va dezbate, luni, moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului de Finanțe, intitulată „Virusul Cîţu” a infectat economia naţională!”.

sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW