Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Cîţu: Compania IKEA a luat decizia de a nu folosi banii de la buget pentru plata şomajului tehnic

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 15 iunie 2020 Etichete: , , ,

Compania Ikea a anunțat autoritățile române despre intenția de a nu folosi suma de 858.504 lei necesară plății șomajului tehnic pentru perioada 17 martie-12 iunie, fiindcă rezultatele companiei au fost mai bune decât se așteptau, a anunțat ministrul de Finanțe, Florin Cîțu.

„Felicitări IKEA! Tocmai am terminat o video conferinţă cu doamna Sara Del Fabbro, CEO IKEA Southeast Europe şi doamna Violeta Nenita, Market Manager IKEA România în legătură cu decizia companiei de a nu folosi suma de 858.504 lei necesară plăţii şomajului tehnic pentru perioada 17 martie – 12 iunie. Reprezentaţii companiei IKEA au spus că deşi ne aflăm în faţa multor provocări în perioada următoare, în opinia lor rezultatele companiei urmează să fie mai bune decât se aşteptau acum câteva luni de zile. Astfel compania IKEA a luat decizia de a nu folosi banii de la buget pentru plata şomajului tehnic”, arată ministrul Finanţelor.

Florin Cîţu precizează, în context, că fondurile respective vor merge în acele segmente ale societăţii care au mare nevoie de ajutor.

Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW