Sunday, April 14, 2024
Jurnalism corect


Circulaţia trenurilor între staţiile Drobeta Turnu Severin şi Valea Albă este întreruptă. Călătorii sunt transportați cu maşini

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 17 iunie 2023 Etichete:

Din cauza unor probleme la infrastructura feroviară întâmpinate în cursul nopții, circulația trenurilor între stațiile Drobeta Turnu Severin și Valea Albă este întreruptă. Această situație afectează în special trenurile care tranzitează această rută, provocând decalări ale orarelor de circulație și în alte zone ale rețelei. Călătorii sunt transportați cu mașinile, se arată într-un comunicat de presă al CFR Călători. 

CFR SA a pus la dispoziție mijloace de transport alternative pentru pasagerii afectați, asigurând transbordarea cu mijloace auto între stațiile Drobeta Turnu Severin și Prunișor.

Au fost suplimentate garniturile de tren pentru a prelua călătorii transbordați și pentru a asigura continuarea călătoriei spre destinațiile finale, precum Timișoara – Budapesta și București – Constanța, se mai arată în comunicatul de presă citat.

În stația Craiova, pasagerilor afectați li se oferă apă și produse preambalate pentru a le atenua neplăcerile cauzate de întârzieri.

„Este posibil să se înregistreze decalări ale orarelor de circulație și pentru alte trenuri de pe rețea, care vor trebui să așteapte la legătură trenurile întârziate în vederea preluării călătorilor și asigurării transportului acestora la destinația finală”, a mai transmis CFR.

Sursa foto: Pixabay

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW