Friday, April 12, 2024
Jurnalism corect


Circulația rutieră va fi interzisă pe anumite porțiuni din Transfăgărășan și Transalpina

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 14 noiembrie 2022 Etichete: ,

Având în vedere ultimele prognoze meteorologice, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a decis luni, 14 noiembrie, închiderea circulației rutiere pe anumite porțiuni din Transfăgărășan și Transalpina.

Potrivit reprezentanților companiei de drumuri, măsura ar urma să se aplice de joi, 17 noiembrie, ora 7:00, pe următoarele sectoare de drum:

  • DN 7C (Transfăgărășan) între Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă (km 104+000 – 130+800);
  • DN 67C (Transalpina) între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 – km 59+800).

Datorită condițiilor meteo, CNAIR a reușit în acest an să mențină circulația deschisă pe aceste rute montane o perioadă de timp mai lungă decât de obicei. Compania le recomandă șoferilor care tranzitează în această perioadă rute montane să aibă autoturismele echipate de iarnă, să circule cu atenție și să respecte semnalizările și atenționările oficiale.

„Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/”, au transmis reprezentanții CNAIR.

Sursa foto: Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu

 

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW