Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Circulația pe Valea Oltului va fi redeschisă începând de miercuri

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 7 august 2024

Circulația rutieră va fi redeschisă pe Valea Oltului începând de miercuri, ora 20:00, cu două zile mai devreme față de termenul stabilit inițial, a anunțat Irinel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor. 

„În seara aceasta, începând cu ora 20:00 și cu două zile mai devreme față de termenul stabilit, vom relua circulația rutieră 24/24 ore pe Valea Oltului, ca urmare a finalizării lucrărilor defrișare și extragere a materialului lemnos care s-au desfășurat pe sectorul paralel cu DN7 Boița – Lazaret”, a transmis Scrioșteanu.

Autoritățile au anunțat, la începutul lunii iulie, suspendarea circulației rutiere timp de o lună, pe parcursul zilei, între Sibiu și Vâlcea pe Valea Oltului, principala arteră care leagă sudul României de Transilvania, pentru realizarea unor lucrări de defrișare în vederea construirii secțiunii 2 a Autostrăzii Sibiu – Pitești.

Decizia a fost aspru criticată în sensul că nu a fost anunțată mai din timp și mai ales că nu a fost însoțită de măsuri de măsuri serioase care să compenseze restricțiile.

Comentarii