Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Circ în Parlament la dezbaterea moțiunii de cenzură. Simion: Domnule Superman, vă rog frumos, un selfie / Vîlceanu: Te-a emoționat Ambasada Rusiei?

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 5 octombrie 2021

Scandal în plenul Parlamentului la dezbaterea moțiunii pentru demiterea Guvernului condus de Florin Cîțu. Copreședintele AUR George Simion, aflat într-o transmisiune pe Facebook, fără să poate mască, s-a apropiat de tribuna unde se aflau membrii cabinetului. Singurul care a reacționat a fost ministrul finanțelor publice, Dan Vîlceanu, care l-a acuzat pe Simion de susținerea intereselor Federației Ruse.  

Simion: Am lucrat mult să-l dăm pe papagalul ăsta jos. Marioneta e pa. Acest corupt care a încercat să ne corupă parlamentarii poate iese de aici din Parlament cu procurorii. Ați fost la pușcărie?
cum a fost la tineretul PSD?

Vîlceanu către Simion: Nu pune mana pe mine. Ești si agresiv, te-a emoționat Ambasada Rusiei? Pasul de defilare îl faceți în rusă?

Simion către Vîlceanu: Bietul traseist atât a învățat de la marionetă.

Simion către Cîțu: Facem o poza cu dumneavostră, că intrați în istorie ca cel mai slab prim ministru. Domnule Superman, vă rog frumos, un selfie.

Camera Deputaţilor şi Senatul au plen reunit marţi, 5 octombrie, de la ora 12.00, pentru a dezbate şi vota moţiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului Cîțu. Pentru ca Executivul să fie demis, sunt necesare 234 de voturi în favoarea moţiunii.

CITEȘTE ȘI: LIVE Zi decisivă pentru Guvernul Cîțu. Premierul a criticat pe rând foștii miniștri USR PLUS

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW