Thursday, February 22, 2024
Jurnalism corect


Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, și-a depus candidatura pentru șefia PNL București / Florin Cîțu: Bine ai venit în echipa câștigătoare

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 15 iulie 2021

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 și președintele filialei liberale din sector, și-a depus candidatura pentru șefia PNL București. Florin Cîțu i-a transmis succes și a precizat că Ciucu va fi de partea lui la Congresul din 25 septembrie.

Mi-am depus astăzi candidatura pentru președinția PNL București împreună cu colegii care mă susțin și cu care voi face echipă în următorii patru ani. Mesajul meu către colegii mei din București este despre unitate. Îi aștept pe toți liberalii din București alături de mine”, a scris edilul, pe Facebook.

Primarul Sectorului 6 a transmis că este interesat ca sectoarele din București și Primăria Capitalei să fie eligibile pentru obținerea de fonduri europene, în special prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Avem mult de muncă, în special în administrația locală”, a precizat Ciprian Ciucu.

Candidatura primarului este susținută de premierul Florin Cîțu, contracandidatul lui Ludovic Orban pentru șefia PNL, la Congresul ce va avea loc în 25 septembrie.

Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6 și președintele PNL sector 6, și-a depus astăzi candidatura la șefia PNL București. Ciprian chiar este un om care muncește! Mult succes, Ciprian! Și bine ai venit în echipa câștigătoare!”, a transmis Florin Cîțu.

În prezent, șefia PNL București este asigurată de Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii în Guvernele conduse de Ludovic Orban, din perioada 2019 – 2020.

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW