Saturday, June 25, 2022
Jurnalism corect


Ciprian Ciucu, primarul ales al Sectorului 6: În primărie e agitație mare pentru a se plăti rapid lucrările scumpe / Auditul nu va putea fi evitat

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 29 septembrie 2020 Etichete: ,

Ciprian Ciucu, primarul ales al Sectorului 6, a precizat că după preluarea mandatului va realiza un audit în instituție având în vedere că are informații potrivit cărora unii angajați s-au mobilizat pentru plata rapidă a lucrărilor contractate în ultima perioada.

„Înțeleg că în Primăria Sectorului 6 este agitație mare pentru a se plăti rapid lucrările scumpe contractate pe bani mulți în ultima perioadă.

Îi avertizez pe directorii care vor semna pentru aceste plăți să fie foarte atenți ce semnează, să nu semneze cumva pentru lucrări fictive, supraevaluate sau neconforme! Auditul nu va putea fi evitat, este păcat să riște aiurea. Auditul se va face în teren, începând cu plățile din ultima perioadă”, a scris pe Facebook Ciprian Ciucu.

Înțeleg că în Primaria Sectorului 6 este agitație mare pentru a se plăti rapid lucrarile scumpe contractate pe bani…

Publicată de Ciprian Ciucu pe Marţi, 29 septembrie 2020

Ciprian Ciucu a câștigat alegerile pentru funcția de primar al Sectorului 6 cu 43,4% din voturi, în vreme ce principalul său contracandidat, social-democratul Gabriel Mutu, a obținut 34,56%.

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW