Tuesday, July 5, 2022
Jurnalism corect


Ciprian Ciucu (PNL): Cel mai probabil voi candida la Primăria Sector 6

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 27 februarie 2020 Etichete: , , ,

Într-o declarație pentru Main News, Ciprian Ciucu, fost candidat în întrecerea internă a PNL pentru Primăria Municipiului București (PMB), a precizat că va candida cel mai probabil pentru funcția de primar al Sectorului 6. Declarația are loc în contextul în care, PNL a decis să îl susțină pe Nicușor Dan în alegerile pentru PMB.

”Este evident că îmi doream să fiu susținut de partidul meu, dar nu am notorietatea de care am nevoie ca să fiu candidat în acest moment la PMB. Nu este o decizie care surprindă, am fost sunat de conducerea partidului și am discutat despre diferitele scenarii. Evident că fiind președintele PNL sector 6 am un plan pregătit de mai mult timp și cel mai probabil voi merge să candidez la primăria sectorului 6”, a declarat Ciprian Ciucu

Chestionat în privința unor eventuale negocieri între PNL și Alianța USR PLUS pentru desemnarea unor candidați comuni la primăriile de sector, Ciprian Ciucu a precizat că până acum nu s-a discutat nimic concret, dar acestea nu pot fi excluse în pentru perioada următoare.

”Aceste negocieri pot avea loc în perioada următoare. Au fost niște tatonări, dar nu sunt niște negocieri propriu-zise.”

De asemenea, Ciprian Ciucu ne-a informat că fiecare organizație de sector a PNL își va desemna candidații până la data de 6 martie.

 

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW