Tuesday, February 7, 2023
Jurnalism corect


Ciprian Ciucu, denunț la DNA pe numele primarului Gabriel Mutu

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 23 septembrie 2020 Etichete: , ,

Cu patru zile rămase până la alegerile locale, candidatul PNL susținut de USR PLUS la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat că va depune la DNA un denunț pe numele primarului Gabriel Mutu, pe care îl acuză de fapte de corupție. 

„Ciprian Ciucu, candiatul PNL susținut de către Alianța USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 6 a depus astăzi, 23 septembrie 2020, la ora 15.45 un denunț pentru fapte de corupție pe numele Primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu. Denunțul vizează articolul 30, aliniatul (1) din Codul penal, repectiv deturnarea de fonduri”, se arată în comunicatul transmis de PNL.

Sesizare la poliție pentru distribuirea de flayere specifice campaniei negative

Totodată, liberalul a anunțat că va depune la Poliția Sectorului 6 o sesizare în care reclamă distribuire de flayere specifice campaniei negative.

„În urma unei campanii ilegale de distribuire masivă și nesumată de flayere specifice campaniei negative, fără a se preciza codul de mandatar pentru se identifica mai greu autorii, dl. Ciprian Ciucu a depus o sesizare la Poliția Sectorului 6 pentru identificarea făptașilor și aducerea acestora în fața legii”, susțin reprezentanții PNL.

RTV și Antena 3, reclamate la CNA

De asemenea, Cirprian Ciucu a sesizat Consiliul Național al Audiovizualului pentru că ar fi fost defăimat de posturile România TV și Antena 3.

„În urma campaniei de defăimare, bazată pe punerea în scenă a unor manipuări grosolane, care îl are ca țintă pe candidatul PNL susținut de către USR-PLUS la Primăria Sectorului 6, inițiatată de către postul de televiziune România TV și preluată cu încălarea legilor electorale și a audivizualului de către Postul Antena 3, acesta a depus o sesizare la Consiliul Național al Audiovizualului!”, adaugă reprezentanții PNL.

Ciprian Ciucu: Cea mai murdară campanie electorală are loc în Sectorul 6

În mesajul transmis miercuri, candidatul PNL  acuză o campanie concertată de defăimare a sa, arătând cu degetul spre primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

„Cea mai murdară și ticăloasă campanie electorală a alegerilor locale din acest an are loc în Sectorul 6. Am scos la iveală deja 23 de companii abonate la bani publici, care au contracte doar cu Primăria Sectorului 6, și care nu ar exista pe piața liberă fără banii dați de oamenii lor. Am prima șansă în Sectorul 6, Gabriel Mutu este disperat! De aceea, toate atacurile și mizeriile pe care le auziți, împinse cu mii de euro pe site-uri și facebook, sunt invenții pure. Campania mea a fost una transparentă, onestă și printre oameni”, a afirmat Ciprian Ciucu.

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com