Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Cioloș susține decizia lui Orban de a declanșa alegeri anticipate: Ar trebui pusă în aplicare chiar de mâine

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 10 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, susține decizia premierului Ludovic Orban și a președintelui Klaus Iohannis de a declanșa alegeri anticipate. Fostul premier spune că aceasta ar trebui aplicată „chiar de mâine”.

„Astăzi, președintele Iohannis și prim-ministrul Orban au anunțat că au căzut de acord asupra declanșării alegerilor anticipate, dar încă mai studiază diferite alternative pentru a realiza acest lucru. Foarte bine. Noi, PLUS, spunem asta de trei luni și, firesc, susținem decizia. Dacă decizia este deja luată, așa cum declară prim-ministrul, ea ar trebui pusă în aplicare chiar de mâine.

Așteptăm, așadar, o propunere de calendar și de proces. Nu sunt necesare discuții interminabile și comisii de analiză sau reflecție. Dacă Guvernul Orban își dorește cu adevărat anticipate, depinde exclusiv de acesta ca ele să aibă loc. Așteptăm”, a scris Dacian Cioloș, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, după întâlnirea avută cu președintele Klaus Iohannis la Cotroceni, că au hotărât ce cea mai bună variantă pentru România este declanșarea alegerilor anticipate.

sursa foto: Facebook

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW