Friday, August 19, 2022
Jurnalism corect


Cioloș: Mi-ar fi plăcut ca Nicușor Dan să fi discutat cu Vlad Voiculescu și despre susținerea pe care o negocia cu Ludovic Orban

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 28 februarie 2020 Etichete: , , ,

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, spune că Nicușor Dan ar fi trebuit să discute cu Vlad Voiculescu despre susținerea pentru alegerile de la Primăria Capitalei pe care a negociat-o cu PNL.

„Mi-ar fi plăcut ca Nicușor Dan să fi discutat cu Vlad Voiculescu și despre susținerea pe care o negocia cu Ludovic Orban, așa cum au discutat despre multe alte probleme, transparent, constructiv. Ar fi fost bine ca anunțul despre candidatul comun să fi fost unul făcut împreună de Alianța USR PLUS, PNL, PMP și mișcările civice care s-ar fi alăturat acestui proiect. Am văzut însă suficiente în politica românească ca să înțeleg tentația unei „lovituri“ de imagine și calculele politice din spatele ei. O „lovitură“ de care, din punctul meu de vedere, avea nevoie numai Ludovic Orban”, a scris Cioloș, pe pagina sa de Facebook.

Dacian Cioloș susține în continuare că partidele din opoziție ar trebui să aibă un candidat care să câștige alegerile în fața Gabrielei Firea.

„Dincolo de asta, însă, rămân neclintit în convingerea că forțele reformatoare trebuie să aibă un candidat unic la Primăria Capitalei, un candidat care să pună capăt mandatului dezastruos al Gabrielei Firea. E important semnalul dat de Ludovic Orban în această direcție. Scopul e bun, mijloacele ar putea să fie mult îmbunătățite. Ca să redăm încrederea bucureștenilor în puterea votului lor, este esențial să construim această încredere între noi”, a adăugat președintele PLUS.

Cioloș mai spune că România are nevoie de ” liste curate cu oameni care nu sunt compromiși”.

„Voi crede în deschiderea recentă a PNL dacă va renunța să racoleze pesediști, aldiști și alți politicieni compromiși prin faptele lor, inamici ai democrației, din cauza cărora am ieșit în stradă în ultimii ani. Toată România are nevoie de un nou început, de liste curate cu oameni care nu sunt compromiși. Doar dacă se merge în această direcție, PLUS va fi un partener constructiv și deschis.(…)Vlad Voiculescu a pus transparent pe masă un asemenea plan și o echipă competentă care să-l poată implementa”, a mai adăugat Cioloș.

Vlad Voiculescu, candidat independent la Primăria Capitalei susținut de PLUS, va susține, vineri, o conferință de presă, după ce PNL a votat vineri susținerea candidaturii lui Nicușor Dan la funcția de primar general.

sursa foto: Facebook

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW