Tuesday, May 17, 2022
Jurnalism corect


Ciolacu și dorește în echipă pe Firea, Grindeanu și Vasilescu: Partidul trebuie să aibă o conducere confirmată printr-un Congres / Liderul PSD vrea o alianţă de stânga cu Pro România şi ALDE “cu accente liberale”

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 12 iunie 2020 Etichete: , , , , ,

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că va candida la funcţia de preşedinte al partidului, adăugând că își dorește ca din echipa sa de conducere să facă parte Gabriela Firea, Sorin Grindeanu și Olguţa Vasilescu.

Ciolacu spune că data vehiculată pentru alegerile din acest an este 27 septembrie.

”Toţi colegii au aceeaşi părere, în alegeri, partidul trebuie să aibă o conducere confirmată printr-un congres care îşi va asuma alegerile parlamentare şi locale. Nu ştiu cât de curând vor avea loc alegerile, se vehiculează 27 septembrie, noi suntem de acord, dar se vehiculează o stare de alertă până în 15 iulie”, a afirmat, vineri, seară, la Antena 3, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu spune că va candida la funcția de președinte PSD și că și dorește în echipa sa pe Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Olguţa Vasilescu

”Da, candidez la funcţia de preşedinte la Congres, pe moţiune, cum se spune, cu echipa şi un proiect politic. În urma vizitelor pe care le-am avut prin ţară, am hotărât ca fiecare regiune să desemneze o persoană care să reprezinte un anumit domeniu astfel încât am închis şi această… Îmi doresc în echipă pe Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Olguţa Vasilescu, dar trebuie să îşi dorească şi ei. Doamna Firea, doamna Vasilescu au anunţat că îşi doresc şi ele”, a mai declarat Ciolacu.

Liderul social-democrat a mai adăugat că și-ar dori o alianță pentru alegeri cu Pro România și ALDE.

”Mi-as dori o alianţă de stânga cu Pro România şi ALDE cu accente liberale. Să fie o alternativă clară la actuala dreaptă. Condiţia a fost de a veni cu un program coerent de guvernare”, a mai spus liderul PSD.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW