Wednesday, May 19, 2021
Jurnalism corect


Ciolacu și Cazanciuc, invitație pentru premierul Orban: Trebuie să vină în Parlament să ne arate cum poate stăpâni pandemia

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 27 iulie 2020 Etichete: , , ,

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu și liderul interimar al Senatului Robert Cazanciuc l-au invitat pe premierul Ludovic Orban să vină în Parlament pentru a explica “cum poate stăpâni pandemia de coronavirus”.

 „Orban trebuie să prezinte ţării un plan detaliat pentru gestionarea pandemiei, începerea şcolii şi organizarea alegerilor. Doar vorbele nu mai ajung! Românii nu au cum să creadă o guvernare care a pierdut total controlul pandemiei şi pune carul înaintea boilor. PNL a intrat în campanie electorală înainte de a convinge românii că alegerile locale pot fi organizate fără riscuri. Se chinuie să încropească alianţe politice în loc să se alieze cu cetăţenii pentru a depăşi vârful pandemiei. Iar începerea în siguranţă a şcolii ar fi un bun exemplu că Guvernul poate organiza şi alegerile. Din păcate, n-au o strategie serioasă, doar bâlbele miniştrilor care se bat cap în cap(…)De aceea, împreună cu preşedintele Senatului – Robert Cazanciuc, am scris astăzi (luni – n.r.) premierului Orban că trebuie să vină în Parlament să ne arate cum poate stăpâni pandemia. Altfel, Guvernul PNL riscă alegerile, şcoala şi întreaga economie! Guvernaţi, nu mai mimaţi!”, a scris Marcel Ciolacu luni pe Facebook.

sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW