Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Ciolacu: România are un grad de absorbție a fondurilor europene de 90% pentru exercițiul financiar 2014-2020, aflându-se pe locul 4 în UE

By Preda Maria , in Politic Stirile zilei , at 28 noiembrie 2023 Etichete: , , ,

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a comunicat, marți, că România are un grad de absorbție a fondurilor europene de 90% pentru exercițiul financiar 2014-2020, aflându-se pe locul 4 în UE – o premieră istorică, spune el. Reușita a fost salutată astăzi la București de Comisarul european pentru coeziune și reforme, Elisa Ferreira. 

România are un grad de absorbție a fondurilor europene de 90% pentru exercițiul financiar 2014-2020, aflându-se pe locul 4 în UE (…) Această premieră istorică a fost salutată astăzi la București de Comisarul european pentru coeziune și formare, Elisa Ferreira”, a transmis premierul.

Doamna comisar ne-a încurajat să continuăm dezvoltarea capacităţilor administrative şi să gândim pe mai departe programe de specializare economică şi tehnologii din ce în ce mai sofisticate, pentru a trece de la etapa de dezvoltare a infrastructurii la cea de economie producătoare de bunuri cu mare valoare adăugată”, a mai adăugat președintele PSD.

Comisarul european Elisa Ferreira se află într-o vizită oficială la București, iar astăzi s-a întâlnit cu prim-ministrul Marcel Ciolacu, participând la o conferință privind „Transformarea verde și digitală susținută prin fonduri UE: politica de coeziune a viitorului, reconcilierea tranziției industriale cu provocările teritoriale”, care a avut loc la Parlamentul României.

Sursă foto: Marcel Ciolacu / Facebook

Comentarii