Monday, July 13, 2020
Jurnalism corect


PSD și Pro România merg la Cotroceni cu o propunere comună de premier. Ciolacu: Este un prim pas pentru o alianță electorală / Ponta: Guvernul Orban a fost o anomalie încă de la început

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 5 februarie 2020 Etichete: , , ,

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a anunțat că a decis, împreună cu președintele Pro România, Victor Ponta, să meargă la consultările de la Palatul Cotroceni cu o propunere comună de premier al României, în persoana lui Remus Pricopie.

„E impresionant câți oameni au putut să voteze căderea Guvernului. (…)Am decis să mergem cu o singură nominalizare la Guvern, în persoana lui Remus Pricopie, rectorul SNSPA, fost ministru al Educației, un pro-european și un pro-american”, a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă prin faptul că Pro România și PSD au o propunere comună de premier, se poate vorbi despre o alianță electorală între cele două partide, Marcel Ciolacu a spus că „da”.

Președintele Pro România, Victor Ponta, a spus că a luat decizia de a vota moțiunea de cenzură după ședința de Guvern de marți seară.

“Am avut dreptate, în noiembrie când am spus că Guvernul Orban este un proiect greșit. Nu avea cum să reziste în primul rând persoana Ludovic Orban, care azi a dat un examen în parlament. Au fost 3 luni doar de crize și de scandaluri. Ce a pus capac, pentru că nu voiam să votăm această moțiune, au fost cele 25 de ordonanțe, din care doar 6 au primit avize. (…)Să adopți 25 de OUG care naște contradicții, mai ales cea din Sănătate…Guvernul Orban a fost o anomalie încă de la început. Ne aflăm într-o criză politică”, a spus președintele Pro România

sursa foto: snspa.ro

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW