Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu: Din toate semnalele primite din rândul societății, rezultă clar că nu e oportun ca magazinele să fie închise în weekend

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 28 martie 2024

Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, deoarece acest lucru nu este oportun.

În urma sondajelor făcute în rândul societății, premierul a concluzionat că nu este potrivit să închidă magazinele în weekend.

„Vreau să închid un subiect care a provocat dezbatere publică: cel legat de programul magazinelor și închiderea magazinelor la sfârșit de săptămână. Din toate semnalele primite din rândul societății, rezultă clar că nu e oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Din câte îmi aduc aminte, au fost închise piețe în pandemie sau a fost pus orar la magazine. Vreau să vă anunț că nu mai suntem în acea etapă”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Micii comercianți au sugerat reducerea programului marilor magazine până la ora 13:00. Această propunere a fost motivată de necesitatea ca angajații din supermarketuri și mall-uri să aibă timp să petreacă alături de familiile lor.

Cererea de închidere a supermarketurilor în weekend a fost exprimată săptămâna trecută de către proprietarii de mici magazine, iar premierul Ciolacu a declarat că ideea va fi analizată.

 

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW