Tuesday, January 18, 2022
Jurnalism corect


Ciolacu: Mă așteptam ca premierul să anunțe măsurile clare și concrete pentru potejarea locurilor de muncă și a mediului de afaceri. Am auzit doar sfaturi despre cum să mergem pe stradă

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 15 martie 2020 Etichete: , , ,

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat în urma declarațiilor premierului Ludovic Orban privind epidemia de coronavirus. Social-democratul a declarat că se aștepta ca Orban să anunțe măsurile clare și concrete pentru protejarea locurilor de muncă și a mediului de afaceri. „(…) Am auzit cu toții doar sfaturi despre cum să mergem pe stradă și despre ce ar trebui să facă alții, oricine altcineva mai puțin Guvernul”, a declarat liderul social-democrat.

”Mă așteptam, și cu siguranță nu sunt singurul, ca premierul Orban să anunțe astăzi un PLAN DE MĂSURI CONCRETE pentru #protejarea cetățenilor și testarea lor cât mai rapidă.

Mă așteptam, și cu siguranță asta așteptau și antreprenorii români, ca premierul Orban să anunțe astăzi MĂSURILE CLARE ȘI CONCRETE ce vor fi adoptate pentru a proteja #locuriledemuncă și #mediuldeafaceri românesc.
#PSD a propus deja mai multe măsuri simple și concrete după consultările cu patronatele și firmele românești. IMM-urile au arătat deja măsurile punctuale de care au nevoie.

În loc de toate aceste lucruri, am auzit cu toții doar sfaturi despre cum să mergem pe stradă și despre ce ar trebui să facă alții, oricine altcineva mai puțin Guvernul.

Cu siguranță, din vila cu piscină din Primăverii lucrurile se văd roz, dar pentru românii normali, pentru angajați și angajatori, pentru cei tineri sau pentru cei în vârstă lucrurile nu sunt deloc roz. Dimpotrivă!

Domnule Orban, Parlamentul nu v-a dat un vot pentru a vă relaxa pe malul lacului, ci pentru a lua rapid măsuri ferme, concrete. Treziți-vă la realitate, lăsați sfaturile și apucați-vă de muncă! Urgent! Până nu este prea târziu!”, a declarat Ciolacu.

Vezi AICI măsurile anunțate de Ludovic Orban

Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW