Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Ciolacu: M-aş bucura că viitorul preşedinte al României să fie o doamnă / Ce a spus despre posibila candidatură a Gabrielei Firea

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 6 septembrie 2022 Etichete: , , , , , ,

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat (PSD), a vorbit marți, 6 septembrie, despre runda de alegeri din anul 2024 și despre zvonurile legate de o posibilă candidatură a Gabrielei Firea în cursa pentru Palatul Cotroceni. 

Marcel Ciolacu s-a legat de o declarație făcută săptămâna trecută de secretarul general al partidului, Paul Stănescu, care a transmis că ar fi „bucuros” ca PSD să susțină o femeie la prezidențiale, făcând aluzie la o posibilă candidatură a Gabrielei Firea.

Şi eu m-aş bucura că viitorul preşedinte al României să fie o doamnă (…) Dacă doamna Gabriela Firea doreşte să candideze, (…) eu nu am decât să mă bucur. Singura problema că va trebui şi noi, cu colegii şi cu dânsa, pentru că e preşedinta organizaţiei Bucureşti, să găsim un candidat pentru Bucureşti”, a declarat Marcel Ciolacu, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Focșani, citat de News.ro.

Liderul social-democrat a precizat, apoi, că Gabriela Firea este susținută de PSD să candideze pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

Toate alegerile sunt în acelaşi an, 2024, deci e clar că va fi candidatul şi locul”, a menționat Ciolacu.

Potrivit liderilor social-democrați, PSD își va alege candidatul pentru alegerile prezidențiale din anul 2024 în urma unei competiții interne.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW