Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Ciolacu, iritat de întrebările jurnaliștilor privindu-l pe primarul din Caracal, tatăl patronului stației GPL din Crevedia: Nu trebuie să iau legătura cu tatăl nimănui, al niciunui patron

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 27 august 2023

Premierul Marcel Ciolacu s-a deplasat duminică, 27 august, la Crevedia, unde două explozii au avut loc în urmă cu o zi, soldate cu cel puțin două morți și zeci de răniți. Firma responsabilă pentru incident este Flagas SRL, al cărei proprietar majoritar este Ionuț Daniel Doldurea, fiul primarului din Caracal (PSD), Ion Doldurea. Chestionat de jurnaliști, Ciolacu a transmis că nu trebuie să ia legătura cu „cu tatăl nimănui, al niciunui patron”.

„Eu sunt fiul cuiva, fiecare dintre noi este copilul cuiva. Ce este cel mai important (…) cine se va face vinovat, va suporta rigorile legii, fără excepție. E o problemă cu primarul din PSD… nu vă supărați, eu nu trebuie să iau legătura cu tatăl nimănui, al niciunui patron. Dacă dumneavoastră în fișa postului președintelui partidului țineți să iau legătura cu tatăl fiului care avea un GPL…”, a spus șeful PSD la Crevedia.

Acționarii firmei Flagas SRL sunt Ionuț Daniel Doldurea (fiul primarului din Caracal), care deține o cotă de 51%, și Cosmin Ionuț Stinga, cu o cotă de 49%, conform informațiilor furnizate de G4Media, care citează Termene.ro.

Într-un interviu acordat postului de televiziune România TV, primarul a recunoscut că stația aparține fiului său, confirmând astfel legătura dintre familia sa și firma responsabilă de explozie.

„Am plecat de urgenţă din străinătate, la un simpozion. Acum am ajuns acolo! Dar iau primul avion spre România. Într-adevăr, această staţie care a luat foc este a fiului meu Ionuţ. Ionuţ este acolo. Este cu procuratura după el! Nu mai funcţiona staţia respectivă! Eu nu ştiu ca băiatul meu să fi făcut ilegalităţi!  Înţeleg că sunt şi 2 pakistanezi muncitori, daţi dispăruţi”, a declarat Ion Doldurea.

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW