Wednesday, June 16, 2021
Jurnalism corect


Ciolacu: În locul lui Orban, mi-ar fi rușine să cer din nou guvernarea / Avem un plan dacă Iohannis ne respinge propunerea de premier

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 5 februarie 2020 Etichete: , , , , , ,

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a spus că i-ar fi rușine în locul lui Ludovic Orban să mai ceară învestirea unui nou Guvern. Șeful Camerei Deputaților a mai adăugat că PSD și Pro România au un plan în cazul în care Klaus Iohannis le va respinge propunerea comună de premier.  

„Eu, alături de Victor Ponta, o să încercăm să demonstrăm că avem majoritate. Sunt convins că președintele României va respecta Constituția și va desemna premier dintr-o majoritate constituită. Mie, în locul lui Ludovic Orban, mi-ar fi rușine să cer din nou guvernarea, după un asemenea scora declarant Marcel Ciolacu, la Antena3.

Marcel Ciolacu a mai anunțat că PSD și Pro România au un în plan în cazul în care Klaus Iohannis îl va respinge pe Marius Pricopie pentru funcția de premier.

“Domnul Pricopie este un om de stânga, eu îl cunosc. Nu am nici o rezervă în ceea ce îl privește pe domnul Pricopie. Nu cred că președintele României va încălca Constituția. Avem un plan în cazul în care nu va desemna premierul propus de noi. Vom folosi toate pârghiile, vom merge inclusiv la Curtea Constituțională”, a mai spus social-democratul.

sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW