Monday, February 26, 2024
Jurnalism corect


Ciolacu îl cheamă pe Orban în Parlament pentru a da explicații referitoare la posibilitatea organizării alegerilor locale: Este responsabilitatea Guvernului

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 26 iulie 2020 Etichete: , , ,

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, îl va invita în Parlament pe premierul Ludovic Orban pentru a explica dacă alegerile locale care erau programate în septembrie vor mai putea avea loc având în vedere actualul context epidemiologic.   

 „Am făcut apel public (pentru ca premierul să meargă în Parlament – n.r.) o să-i trimit mâine (luni – n.r.) o scrisoare. Cred că şi preşedintele Senatului o să facă acelaşi lucru. Suntem îndreptăţiţi să avem acces la aceste informaţii şi nu numai noi, şi românii, şi clasa politică. Dacă nu, va fi invitat la Ora guvernului, la ora primului ministru. Eu cred că încă încercăm, sau  măcar mimează respectarea Constituţiei(….)Nu am spus că nu le vrem (alegerile locale – n.r),  eu vreau săptămâna viitoare Orban să vină în Parlament  şi să spună dacă se pot face sau nu aceste alegeri. Am intrat în calendarul electoral şi nimeni nu ne spune dacă se pot ţine aceste alegeri sau nu se pot ţine. Mai au şi tâmpenii de-alea să se ţină pe două zile! Adică nu e suficient ca oamenii să se expună o zi, trebuie să-i expunem în mai multe zile, să-mi spună mie USR unde în Europa s-a mai întâmplat aşa ceva, să expui oamenii mai mult. Responsabilitatea organizării alegerilor este a Guvernului României” a declarat Marcel Ciolacu duminică, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW