Tuesday, August 3, 2021
Jurnalism corect


Ciolacu: Guvernul Orban trebuie să plece. Frica, amenzile şi ameninţările nu vor putea înlocui niciodată măsurile corecte şi comunicarea transparentă şi credibilă

By Madalina Balaceanu , in Politic , at 27 iulie 2020 Etichete: ,

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține că Guvernul Orban trebuie să plece acasă deaorece nu a reușit să convingă cetățenii sî fie alături de Executiv în lupta cu pandemia de coronavirus, precizând că „frica, amenzile şi ameninţările nu vor putea înlocui niciodată măsurile corecte şi comunicarea transparentă şi credibilă”.

„Guvernul Orban trebuie să plece pentru că a eşuat să atragă cetăţenii de partea sa în lupta cu pandemia. Frica, amenzile şi ameninţările nu vor putea înlocui niciodată măsurile corecte şi comunicarea transparentă şi credibilă. Oamenii nu mai dau doi bani pe ce zic Orban şi miniştrii lui de carton”, a scris Marcel Ciolacu luni pe Facebook.

Marcel Ciolacu enumeră motivele pentru care Cabinetul Orban trebuie să plece.

„Au şi motive:

Măştile gratuite pentru persoane vulnerabile – #ZERO

Marea testare naţională care trebuia să înceapă la 1 iunie – #ZERO (doar Gabi Firea trebuia blocată ca nu cumva bucureştenii să ştie exact care este situaţia în oraşul lor…)

Măştile produse intern de ROMARM – #ZERO (doar Orban este fericitul singur deţinător al unei măşti prototip)

400 de ventilatoare care trebuiau să ajungă ”în două săptămâni” – #ZERO (dar acum urlă peste tot că nu mai sunt paturi la ATI)

Cetăţeni testaţi cu cele 2 milioane de kituri de testare anunţate de Orban că au fost luate de UNIFARM – #ZERO (probabil nu s-au înţeles la şpagă…)

Laptopuri şi tablete pentru copii şi profesori – #ZERO (dar continuă să se facă de râs cu şcoala online, când o treime dintre copii nu au acces la internet…)”, explică Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liderul interimar al PSD se întreabă „şi vă mai miraţi că nu vă mai crede nimeni??!”.

Marcel Ciolacu a anunţă că în mod „categoric” social-democraţii vor introduce în luna august moţiunea de cenzură la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW