Wednesday, November 30, 2022
Jurnalism corect


Ciolacu, după negocierile de la Cotroceni: Preşedintele a spus că propunerea PSD de premier, în persoana domnului Rafila, este onorabilă. Am propus guvern de uniune naţională

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 14 decembrie 2020 Etichete: , , , , ,

Liderul PSD a declarat, după discuţiile cu preşedintele României, că şeful statului a catalogat propunerea lui Alexandru Rafila în funcţia de premier drept una onorabilă. Marcel Ciolacu a anunţat că PSD a propus un guvern de uniune naţională. Social-democratul a precizat că a avut o conversaţie telefonică cu liderul AUR, George Simion, fără a menţiona cine a iniţiat discuţia.

Preşedintele a recunoscut, ne-a şi felicitat, că PSD a câştigat alegerile. A spus că propunerea PSD, în persoana domnului Rafila, este o propunere onorabilă. Negocierile de la Vila Lac 1 nu au ce cătua într-o democraţie reală. Vom aştepta finalizarea tututor negocierilor pentru o concluzie. Am insistat că România trece printr-o periodă complicată, considerăm că un guvern de uniune naţională e cel mai bun în acest moment pentru România. Normal, partidul care a câştigat aegerile trebuie să desemneze premierul. Am propus un guvern de uniune naţională, alianţă cu toate forţele politice. Klaus Iohannis a luat act de propunerile noastre, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a precizat că a avut o discuţie la telefon cu liderul AUR, George Simion.

„Nu am avut o întâlnire personală cu dl Simion, ci una telefonică. Am avut o discuţie cu un viitor coleg din Parlamentul României despre cum funcţionează Parlamentul”, a spus Ciolacu.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW