Wednesday, June 29, 2022
Jurnalism corect


Ciolacu, despre PSD: Problemele organizatorice s-au rezolvat/ Vreau să mărim cercul decizional

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 5 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică, că problemele partidului au fost rezolvate, menționând că vrea ca mai multe persoane să facă parte din cercul decizional. Ciolacu refuză să spună dacă va candida la președinția partidului.

Eu am primit un mandat de la colegi și cred că nu m-am făcut de râs. Am o veste bună pentru colegi. Tot ce a ținut de probleme organizatorice s-a rezolvat. Partidul este pe şine. Nu contează cine candidează. Nu asta e esența. Cred că modificările la statut sunt importante, modul în care se vor face alegerile, dacă se va face pe proiecte. Să nu mai fie o luptă pe funcții, ci să trecem la o treaptă a proiectelor politice. E important să fie mai mulți candidați. În ultimul rând, cine candidează și cum candidează. Vreau să mărim cercul decizional. Sunt și idei ca din CEx să facă parte și primarii de mari municipii și președinții de consilii județene, astfel încât deciziile să se ia mult mai larg, chiar dacă ședințele vor dura mai mult, astfel încât să nu se mai facă greșeli majore”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a preluat conducerea PSD ca interimar după ce Viorica Dăncilă a demisionat ca urmare a pierderii alegerilor prezidențiale.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW