Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Ciolacu, despre Planul Național de Investiții și Relansare Economică lansat de Guvern: Este programul PSD din 2016 / Un plagiat, amatorism și hoție

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 1 iulie 2020 Etichete: , , ,

Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu acuză că Planul Național de Investiții și Relansare Economică lansat, miercuri, de Guvernul PNL, este plagiat după programul PSD din anul 2016.

Social-democratul acuză că “un sfert din program reprezintă tunurile pe care le pregătește guvernarea”.

„Este un program de cumpărat voturi. În primul rând, suntem primul stat european care lansează un program de guvernare, într-o plină criză economică, la restaurant. Toate statele europene au venit cu aceste programe economice în instituțiile guvernamentale sau în Parlament. Nu e posibil așa ceva.

Să vii să lansezi programul economic al țării în plină criză economică la terasă. Din punctul meu de vedere, sunt trei concluzii clare. Este un plagiat, amatorism și hoție.

Este programul PSD din 2016. Un sfer e deja implementat, există. Când PSD a făcut acest program aveam anumite venituri la bugetul statului. Aceste venituri nu mai există, el nu e adaptat cerințelor actuale. Se bazează pe bani europeni fără să spună nimic concret cum vor atrage aceste fonduri.

Un sfert din program reprezintă tunurile pe care le pregătește guvernarea. După tunurile de achiziții acum avem un miliard de lei pentru firmele de asigurări. În continure, se plătește clientela politică. Niciun Guvern nu și-a permis așa ceva”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW