Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Ciolacu, mesaj către Orban: Nu mai are credibilitate / Președintele PSD spune că premierul trebuia să demisioneze după fotografia apărută în spațiul public

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 31 mai 2020 Etichete: , ,

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că premierul Ludovic Orban nu mai are niciun fel de credibilitate în fața românilor după ce în spațiul public a apărut fotografia care-i surprinde pe membrii Guvernului în timp ce fumează și beau alcool într-un birou de la Palatul Victoria.

“Dacă am fi trăit într-o societate normală, cum era sloganul electoral al lui Iohannis – O Românie normală – în seara asta am fi vorbit despre viitorul prim-ministru, cine va fi acela, ce majorităţi se creează în Parlament.(…) În acest moment, Orban nu mai are niciun fel de credibilitate la români. I-am ţinut pe români două luni în case, au urmat cele trei zile ale prostiei, a fost un vid legislativ, de atunci ar fi trebuit să îşi dea demisia şi acum a venit această fotografie. Este inacceptabil să soliciţi românilor un lucru din funcţie de prim-ministru şi tu să încalci toate regulile. Stau şi mă gândesc cum va apărea la viitoarea conferinţă de presă Ludovic Orban, cu mască, cu sticla de bere. Lucrurile au depăşit ridicolul”, a afirmat, duminică seară, la Antena 3, Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă Ludovic Orban ar fi trebuit să demisioneze în urma controverselor apărute în jurul acestei fotografii, liderul PSD a spus: “De îndată. Indiferent ce sărbătoreşti nu ai voie în biroul primului ministru să stai să fumezi, să consumi alcool. Este un lucru elementar. În al doilea rând, este acestă ipocrizie, pentru că este o ipocrizie, să ieşi în conferinţele de presă cu mască, pitit, stând la distanţă de ziarişti şi, de fapt, în interiorul Guvernului să ai cu totul şi cu totul alte atitudini”.

sursa foto: Inquam Photos / George Calin

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW