Thursday, December 1, 2022
Jurnalism corect


Ciolacu anunţă numele miniştrilor dintr-un posibil guvern PSD-PNL: Grindeanu, Dâncu, Firea, Tudose şi Rafila, printre variante

By Redactia , in Politic Stirile zilei , at 8 noiembrie 2021 Etichete: , , ,

Marcel Ciolacu, președintele PSD susține că Sorin Grindeanu, Gabriela Firea Vasile Dâncu, Leonard Badea, Alexandru Rafila și Paul Stănescu ar putea avea portofolii într-un viitor guvern PNL-PSD.

Întrebat, într-un interviu acordat postului Antena 3, dacă cei menţionaţi anterior ar putea conduce ministere într-un posibil guvern PSD-PNL, Marcel Ciolacu a răspuns: „Da, colegii cer prima linie a partidului, oamenii cu cea mai bună expertiza. Toţi (n.r. cei enumeraţi) au experienţă, dar eu o sa solicit colegilor sa mergem cu prima linie. E normal, ei sunt si in conducerea partidului”.

Ciolacu a menţionat că o condiţie pentru o posibilă alianţă este ca un minister care dă avize – Finanţele sau Justiţie – să revină PSD. Întrebat dacă în calitate de preşedinte al partidului va fi propunerea de premier a PSD, Ciolacu a evitat un răspuns concret.

„Cred ca presedintele României a invatat lectia abuzului de putere si va astepta sa se termine negocierile din partide. Daca va intra in alta logica, PSD va merge cu propunerea de prim-ministru, cum e si corect”, a spus social-democratul.

Preşedintele PSD a menţionat că în cazul unei alianţe cu PNL se va realiza un acord politic.

Sursa foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW