Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Ciocnire între o cisternă încărcată cu GPL şi un autotren, pe DN 7, în judeţul Vâlcea / ISU Vâlcea: Nu a existat pericol de explozie UPDATE

By news.ro , in Stirile zilei , at 16 septembrie 2023 Etichete: , , ,

UPDATE  Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență(ISU) Vâlcea, Albinaru Sorin Constantin, a menționat, pentru Main News, că nu a existat pericol de explozie, iar misiunea pompierilor a fost încheiată în acest caz. Șoferii nu au răniți și nu a fost nevoie ca aceștia să fie transferați la spital, potrivit sursei citate.

Cisterna ar aparţine firmei Flagas care deţinea instalaţia GPL care a explodat la Crevedia.

-Știre inițială-

O cisternă încărcată cu GPL şi un autotren plin cu medicamente s-au ciocnit, sâmbătă, pe DN 7, în judeţul Vâlcea. Autorităţile au evacuat zona şi au stabilit un perimetru de siguranţă.

Poliţiştii rutieri intervin la accident rutier pe DN 7. Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că, ar fi avut loc o coliziune între o cisternă încărcată cu GPL şi un autotren, în localitatea Racoviţa, km 221”, a transmis, sâmbătă, IPJ Vâlcea.

Sursa citată a precizat că traficul este blocat total.

ISU Vâlcea a menţionat că echipajele de la Staţia Brezoi au sosit la fata locului, au stabilit un perimetru de siguranţă si au evacuat persoanele din zona.

„În urma recunoaşterii şi a măsuratorilor efectuate cu dozimetrul din doatare, nu sunt scurgeri de GPL sau depăşiri ale valorilor normale. Pe carosbil sunt scurgeri de motorină”, anunţă ISU Vâlcea.

Centrul Infotrafic a menţionat că TIR-ul implicat în accident este încărcat cu medicamente, iar şoferul acestuia acuză dureri, urmând să fie evaluat medical.

 

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW