Tuesday, August 3, 2021
Jurnalism corect


Cine va conduce Secția de combatere a infracțiunilor asimilate corupției din cadrul DNA

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 13 aprilie 2021

Procurorul Silviu Paul Dumitriu a fost delegat în funcția de procuror șef al Secției de combatere a infracţiunilor asimilate corupției din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA). Delegarea a fost adoptată în unanimitate de Secția pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de procuror şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a domnului DUMITRIU SILVIU PAUL, procuror în cadrul acestei structuri specializate, începând cu data de 19.04.2021, până la ocuparea funcţiei în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.(unanimitate)”, potrivit unui comunicat transmis de CSM.

Procurorul Silviu Paul Dumitriu a fost respins de fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, pentru funcția de procuror-șef al Secției de combatere a corupției din cadrul DNA.

A instrumentat dosarul „Transformatorul”, în care fostul ministru Relu Fenechiu a fost condamnat la 5 ani de închisoare.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW