Friday, January 21, 2022
Jurnalism corect


Cine sunt social-democrații deveniți ecologiști peste noapte, după ce n-au prins un loc pe listele PSD la parlamentare

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 24 octombrie 2020

Partidul Ecologist Român a devenit un adăpost pentru foștii membri ai PSD care l-au susținut de-a lungul timpului pe Liviu Dragnea. Cătălin „Mitralieră” Rădulescu, Liviu Pleșoianu și Șerban Nicolae s-au înscris în PER și vor candida pentru un loc în Parlament pe listele acestui partid. 

După ce Șerban Nicolae și-a anunțat demisia din Partidul Social Democrat, deoarece Marcel Ciolacu nu l-a pus pe listele pentru alegerile parlamentare, acesta a precizat că se va înscrie în Partidul Ecologist Român, alături de Liviu Pleșoianu.

Cătălin „Mitralieră” Rădulescu a anunțat, la rândul său, că va candida din partea Partidului Ecologist Român la alegerile parlamentare.

Dragi foşti colegi parlamentari, primari consilieri şi membrii Psd , dragi romani şi prieteni dragi , săptămâna trecută ,deşi mi-a fost foarte greu ,ca după 26 de ani de viaţa politica in Psd sa fac alt pas , m-am înscris împreuna cu prietenii mei , Şerban Nicolae şi Liviu Pleşoianu in Partidul Ecologist Roman ( PER) . Nu spune nimeni ca va fi uşor sa facem 5% sa intram in Parlament, însă suntem luptători , suntem unii din cei mai vocali şi mai patrioţi parlamentari şi ne vom exprima din nou , aşa cum in Psd-ul confiscat de securişti şi pus la picioarele lui Iohanis şi ale ambasadorilor străini , nu ne-am mai putut exprima !”, a anunțat, sâmbătă, Rădulescu, pe Facebook.

Acesta a atacat, în stilul său, conducerea Partidului Social Democrat, numindu-i inculți, analfabeți și securiști.

Conducerea inculta , analfabeta şi securistica , a Psd -ului , a eliminat de pe listele parlamentare 90% din actualii parlamentari , intelectuali ( profesori , jurişti , economişti , medici , ingineri ) , colegi tineri sau mai in vârsta pe care i-am cunoscut şi preţuit şi care acum un mandat sau mai multe mandate , s-au înregimentat , crezând intr-o conducere care preţuia meritocratia şi profesionalismul”, a adăugat Cătălin Rădulescu.

„Mitralieră” susține că zeci de oameni le țin partea unor personaje precum Șerban Nicolae, Cătălin Rădulescu, Liviu Pleșoianu, Codrin Ștefănescu sau Ecaterina Andronescu, după ce aceștia au fost îndepărtați de pe listele PSD pentru alegerile parlamentare.

Zeci de mii de oameni ne scriu şi comentează vis-a-vis de îndepărtarea noastră , a mea , a lui Şerban Nicolae , Liviu Pleşoianu , Codrin Ştefanescu , Katy Andronescu şi a celor peste o suta de deputati şi peste cincizeci de senatori de pe listele parlamentare ! Da , am fost îndepărtaţi”, a mai scris Rădulescu.

Dragi foști colegi parlamentari , primari consilieri și membrii Psd , dragi romani și prieteni dragi , săptămâna trecută…

Publicată de Marian Catalin pe Sâmbătă, 24 octombrie 2020

Sursă foto: INQUAM Photos / Bogdan Danescu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW